Saturday, 15 June 2013

Segmen "2 in 1" by ~ Nabila

Photobucket

(KLIK BANNER UNTUK JOIN)

Peserta tempat pertama hingga ke tempat 14 akan menerima hadiah ! Jom Join Cepat !~ Cepat !

Segmen ini disponsor oleh :-

Senarai Hadiah :-
  1. Voucher di Zara Outlet RM10x3
  2. topup RM3 x2
  3. Topup Rm5x2
  4. Topup Rm5x5
  5. Topup RM3x5 
  6. Topup Rm10x1
  7. Topup RM5x2
  8. Topup Rm5x2
  9. Topup RM5x2
  10. CD photo editing x10

3 comments:

  1. Salam hai nak tny, blog awak yg ni: (http://duniaimpian-saintis.blogspot.com/2013/05/assalamualaikum.html) dh tak gune lagi ke? and mcm mana dgn segment2 yg awak anjurkan kt situ?and lastly nak tny psl Mini Segmen yg awk anjurkan bulan May haritu pasal edit2 gmbr and suruh send ke fanpage fb awak,what happened ye? sbb awak terus senyap je even dah lame end and kitorg dh hntr hasil kerja kt sana?just asking and hopefully awak reply / make it clear to us please. thank you in advance. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh , segmen tue dah dibatalkan ... sbb ,, segmen tue .. kurang daripada yg di jangkakan ..

      Delete
  2. Salam..Ieyra Ghani sedang mencari sponsor bagi Giveaway akan datang..Baca siinii :)

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

    ReplyDelete

 
♥ Copyright © 2013 ♥